CarolBrass instruments

Harry,s CarolBrass custom trumpetsHarry van der Brug is naast  muzikant ook importeur van CarolBrass trompetten, cornetten bugels en trombones.

“Als muzikant  houd ik er van om te werken met instrumenten die zowel qua muzikaliteit als qua bouwkwaliteit tot de absolute top behoren”.

CarolBrass staat voor topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Deze combinatie maakt CarolBrass bijzonder aantrekkelijk voor muzikanten van student tot professional. CarolBrass bewijst dat je voor ultieme muzikale en duurzame kwaliteit niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen.

Nieuw vanaf de fabriek geleverd

Als trompettist heb ik mij vaak geërgerd aan de traditionele muziekwinkels waar ik in het verleden mijn instrumenten kocht. Trompetten, cornetten, bugels en trombones, en dan vooral de exclusieve modellen zijn geen zoete broodjes. Het is een kostbare aankoop die je niet elke dag doet. In de traditionele winkel liggen instrumenten vaak maanden en soms zelfs jaren te verstoffen in het magazijn. In andere gevallen staat een instrument lange tijd in de showroom en is door vele muzikanten getest alvorens hij “als zijnde nieuw” wordt verkocht. Dat kan en moet volgens mij anders! Om die reden lever ik als dealer slechts niet en kraakvers vanaf de fabriek!

De webwinkel CarolShop is wars van showroom modellen die nadat ze door talloze muzikanten zijn getest als zijnde nieuw worden verkocht. Ook houdt CarolShop geen voorraad die licht te verstoffen. De CarolBrass fabriek in Taiwan heeft zelf een kleine voorraad die zeer snel (in uiterlijk enkele weken) omloopt.  Als dealer lever ik dan ook vers vanaf de fabriek. Standaard modellen worden “indien voorradig” vlot geleverd en custom gemaakte modellen kunnen in een week of 12 helemaal volgens uw wens worden gebouwd.

CarolBrass, de trompet, cornet, bugel of trombone die u altijd al zocht

Ik heb er voor gekozen om niet alleen met de standaardmodellen van CarolBrass te werken maar heb mij ook toegelegd op custom op maat gemaakte blaasinstrumenten.
Een CarolBrass is daarmee wel even anders dan een standaard trompet, cornet, bugel of trombone kopen. Elk instrument kan worden gemaakt volgens diverse specificatie en van diverse materialen zoals Yellow Brass, Gold Brass, Red brass, Brons, nikkel zilver en Sterling zilver.  Uiteraard kan elk instrument in de finish van uw wens worden afgeleverd. Blank gelakt, satin, zilver, geborsteld zilver en zwart of wit nikkel.

Uw muzikale wensen kunnen worden vertaald naar uw ideale trompet, cornet, bugel of trombone. Mocht u wensen hebben die niet in de webwinkel staan neem dan gerust contact op om naar de mogelijkheden te informeren.

Harrys CarolBrass custom trumpets : http://www.carolshop.nl