CarolBrass bugels

Een fraaie bugel voor een eerlijke prijs. CarolBrass is absoluut kampien in prijs en kwaliteit. Wanneer u een CarolBrass bespeeld weet u dat de conurentie op afstand en in de schaduw blijft staan. Bouwkwaliteit, sound en speeleigenschappen, alles aan een CarolBrass bugel is gewoon heel erg goed!

carolbrass bugels

CarolBrass CFL-6200-GSS-BG "Blackhawk" bugelEen vette "Mellow" warme sound, optimale speeleigenschappen en de bugel waarmee je ook die lastige hoge noten kunt pakken. CarolBrass bugels staan eenzaam aan de top. De prijs is eerlijke en de kwaliteit is ongekend goed. Muzikaal betekent een CarolBrass bugel dat je met je instrument in de schijnwerpers staat met een weergaloze sound.

CarolBrass bugels zijn gemaakt van de beste materialen. Bij CarolBrass staat de muzikant nog echt op de eerste plaats en dat betekent instrumenten met muzikale perfectie!
Een CarolBrass bugel kan voor u worden gemaakt zodat hij helemaal aan uw muzikale wensen voldoet. De beker kan worden uitgevoerd in yellow brass (70% koper), gold brass (85% koper) of Red brass (90% koper). De finish bepaald u natuurlijk ook zelf; blank gelakt, satin elementen, zwart of wit vernikkeld of zilver en eventueel een uitvoering met 24 karaats goud accenten.
 

CarolBrass Legendary bugel

CarolBrass CFL-7200-GSS-SL "legendary" bugelEen legendary bugel van CarolBrass is absoluut een vlaggenschip! De eigenzinnige uitstraling en zware uitvoering maken de CFL-7200-GSS-SL tot een bijzonder instrument.

De fraai uitgevoerde braces geven deze bugel de typische CarolBrass "Legendary" look maar de bugel kan ook zonder deze braces worden uitgevoerd. Op het podium zal deze Legendary zeker opvallen. 
Het ;publiek kijkt niet alleen naar een weergaloos mooi instrument, de klank is eveneens ongekend goed. Een vette en mellow sound zoals een bugel hoort te zijn!
)ok voor de CarolBrass legendary bugel geldt: de bugel kan geheel volgens uw muzikale wensen worden gebouwd, yellow brass, Gold brass en red brass en een finish naar uw persoonlijke smaak.