CarolBrass cornetten

De perfecte bouwkwaliteit, een uitmuntende sound en een cornet die bovendien zeer duurzaam is. CarolBrass ademt kwaliteit en dat merk je als muzikant. De muzikant staat nog echt centraal bij CarolBrass en de betrokkenheid van de vaklui bij het bedrijf is ongeevenaard. De trots waarmee een carolBrass cornet is gebouwd klinkt door in ieder instrument!

CarolBrass studie cornet

CarolBrass  studie of beginners cornetDe CarolBrass CCR-2000-YSS is een degelijke studie cornet met solide speeleigenschappen voor de beginnende cornettist.  Deze cornet speelt trefzeker en blaast gemakkelijk. Muzikaal mag je deze cornet niet tot de kleintjes rekenen en ook als je in een band of orkest begint te spelen kun je met deze cornet nog jaren vooruit.

 

Voor de allround muzikant!

De CarolBrass CCR-3200-YSS-L heeft meer volwassen speeleigenschappen dan een studie cornet. Wanneer je de cornet vooral in het orkest of op het podium wilt gebruiken is de CCR-3200-YSS-L een bijzonder goede keuze. De cornet leent zich perfect voor de dagelijkse studieroutine van een gevorderde muzikant die ook volwaardig meedraait in band en orkest.

 

Professionele CarolBrass cornetten

CarolBrass CCR-6880-GSS-SGG cornetDe CarolBrass CCR-3880-GSS biedt perfecte speeleigenschappen en een uitzonderlijk mooie toon. De cornet leent zich uitstekend voor zowel klassiek als jazz en is een droom voor elke solist. De zwaar uitgevoerde ventieldoppen maken de trompet trefzeker in het hoge register en de goldbrass beker zorgt voor een volle en warme sound.
Zoek je een geheel wat zwaarder uitgevoerde cornet dan kom je in de 6000 series cornetten van CarolBrass. Het os de ideale cornet voor muzikanten die iets meer massa in hun instrument prefereren. Voor zowel klassieke als jazzmusici biedt CarolBrass een assortiment cornetten met de allerbeste speeleigenschappen en sound.