CarolBrass trombones

Trombones die voldoen aan de hoogste muzikale eisen zonder dat u meteen de hoofdprijs betaald, dan komt u vanzelf bij CarolBrass terecht.

CarolBrass studietrombone

Een goede stabiliteit, een degelijke stemming en speeleigenschappen voor de beginnende trombonist kenmerken een CarolBrass studietrombone.
De bouwkwaliteit van CarolBrass trombones is zeer hoog en dat is niet in de laatste plaats belangrijk voor studi trombones! Een beginnende trombonist heeft behoefte aan een degelijk en betrouwbare trombone en CarolBrass is dan de eerste keuze!
Oerdegelijke bouwkwaliteit en speelkwaliteiten die passen bij de startende muzikant.
De sound, die mag bij CarolBrass worden gehoord en ook in band of orkest voelt deze trombone zich prima thuis.

 

Voor de allround trombonist

De CarolBrass CTB-3207-YSS-YNNN-Y3-L is speciaal ontworpen voor Amerikaanse schoolbands. Dit betekent uitgelezen speeleigenschappen, een uitmuntende sound en een betaalbare trombone. De CarolBrass CTB-3207-YSS-YNNN-Y3-L is een zeer goede trombone voor de dagelijkse studieroutine en gebruik op het podium.

 

CarolBrass professionele tenor trombones

Alle CarolBrass trombones worden gebouwd door zeer ervaren en bedreven vakmensen, van studiemodel, tot professionele trombone. Aan een CarolBrass is alles ambacht en handwerk met als doel de muzikant zijn muzikale dromen waar te laten maken.

Wilt u perfect controle over de toonvorming, een goede stemming en dynamiek en fantastische speelkwaliteiten! CarolBrass heeft het in huis. Een CarolBrass trombone kunt u qua materialen en finish op uw wensen laten afstemmen.
Bij CarolBrass vindt u de trombone waar u altijd al naar op zoek was.
CarolBrass CTB-6229-YSS-YNNN-N3 tenor trombone