CarolBrass trompetten

CarolBrass heeft een naam als het gaat om trompetten. Wereldwijd worden de trompetten door amateurs en professionals geroemd als de besten ter wereld! Of het nu gaat om een studietrompet of een professionele trompet, CarolBrass staat voor topkwaliteit en bovendien oook nog eens voor een eerlijke prijs.

CarolBrass  studietrompetten

De studietrompetten van CarolBrass kenmerken zich door een lichte bouw en een goede speelbaarheid voor beginnende muzikanten. Muzikaal zijn de instrumenten mans genoeg om mee te spelen in een band of orkest. Doch qua speelbaarheid zijn deze instrumenten duidelijker qua aanspraak en minder dynamisch dan meer professionele trompetten. De speeleigenschappen zijn afgestemd op de minder ervaren muzikant.

De CTR-1000H-YSS is vederlicht, de trompet heeft zelfs geen brace op de stembuis en geen duimring op het eerste ventiel. De CTR-2000H-YSS is exact dezelfde trompet maar nu uitgevoerd met een stembuis op het eerste ventiel en een brace op de stembuis.

 

CarolBrass allround trompet

Voor de gevorderde student die al flink meedraait in orkest en (school) band is de CTR-3200H-YSS een ideale trompet. De trompet heeft een goede dynamiek die past bij de gevorderde speler. De toon is helder en de projectie uitstekend. Vrij blazen een fijne sound en helemaal meedraaien met de big boys. De CTR-3200H-YSS is de ideale allround trompet voor de dagelijkse studie, mee naar les maar ook in de band of bigband en voor solo spel staat deze trompet zijn mannetje.

 

CarolBrass lichtgewicht trompetten

Professioneel spelen voor een eerlijke prijs! De CarolBrass 5000 series biedt de trompettist een uitstekende dynamiek, een fantastische sound en een trompet die door veel muzikanten als een van de beste lichtgewicht  trompetten op de markt wordt beschouwd.
De trompetten zijn flexibel en kunnen persoonlijk voor u worden gemaakt. CarolBrass bouwt handmatig custom trompetten met diverse materialen voor de leadpipe of beker,  een standaard 127 of large design 129 beker en diverse boringen. uiteraard kunt u kiezen voor een finish naar keuze en standaard, verzwaarde of Monnette style ventieldoppen. CarolBrass betekent: de trompet die u altijd al wilde is binnen handbereik. 

 

CarolBrass zwaargewicht trompetten

De 6000 series zijn de CarolBrass zwaargewicht trompetten. Solide spel en veel sound en projectie zijn het resultaat. De 6000 series van CarolBrass worden standaard voorzien van een dubbelwandige leadpipe en een zwaardere uitvoering. De 6000 series biedt een solide speelgevoel en volle en ronde sound. De trompet kan "Custom" worden  samengesteld in een configuratie naar wens om de sound en speelbaarheid helemaal op uw muzikale wensen af te stemmen.

 

CarolBrass Legend trompetten

De beste materialen, een exclusief design, CarolBrass "Legendary" Staat voor het vlaggenschip van CarolBrass.  Een lichtgewicht, zwaargewicht of een balanced trompet, met een CarolBrass legend heeft u een top trompet in handen. CarolBrass is oprecht de beste in prijs en kwaliteit en staat muzikaal op eenzame hoogte.