Airflow Music, perfecte video's voor de trompettist!

<< Terug 20 juli 2018
Airflow Music, perfecte video

Dat je door het kijken naar YouTube filmpjes een instrument kunt leren bespelen staat buiten kijf. Er staan legio filmpjes op YouTube met instructies en tips. Natuurlijk is het ene filmpje wel beter dan het andere. Wanneer je een beetje je best doet om op You Tube te zoeken vind je prima informatie die je kan helpen bij goed spelen van een knstrument en dus ook trompet, cornet of bugel spelen.

Een kanaal dat er uitspringt en wel hele goede informatie geeft over trompetteren is Airflow Music van Bryan Davis.
Het kanaal bevat op een toegankelijke manier ontzettend veel goede informatie. Het ABC behandeld heel gestructureerd een veelvoud aan thema's voor de trompettist. En zij zijn er nog enkele thema's waaronder goede vinstructievideo's zijn gerangschikt. Het onderwerp is "Brass" en het thema is vooral trompet maar ook als je bugel of cornet speelt is dit het kanaal voor goede instructie video's.

Bryan Davis is helder en no nonsense. Oké hij spreekt Engels maar voor de meeste Nederlandse muzikanten zal dat geen beletsel zijn. Bryan valt vooral op door helder vakkennis. Hij verkoopt geen vage verhalen en hangt ook niet aan één of andere methode die zaligmakend voor iedereen zou zijn. Zijn tips beargumenteerd hij erg goed en inhoudelijk behoren de video's van Bryan gewoon tot de besten. Hij vertelt enthousiast en heldeer en hij doet alle oefeningen netjes voor!

Geen instructies op het niveau van "nog maar een liedje oefenen" maar informatie die je echt verder helpt.
Brassflow Music, als je trompetteren serieus neemt is dit het kanaal!