Carolbrass bij Blazersatelier Sollie

<< Terug 2 december 2018
Carolbrass bij Blazersatelier Sollie

Als muzikant maar ook als importeur van Carolbrass trompetten, cornetten, bugels en trombones heb ik Yasmin Sollie leren kennen als een uitmuntend vakman. In het Blazersatelier aan het Zuidvliet in Leeuwarden kom ik graag voor het onderhoud en ook voor reparatie mijn trompet, bugel en trombone. Bij Yasmin Sollie heb je net dat beetje dat een vakman tot een uitmuntend vakman maakt. Het "wauw effect" op je instrument na reparatie of onderhoud!  Wanneer ik naar een wat groter bedrijf ga, waar reparatie en onderhoud maar al te vaak als een haastklus wordt uitgevoerd, dan mis ik dat.
Als muzikant, maar ook als importeur van Carolbrass koperen blaasinstrumenten, hecht ik bijzonder veel waarde aan vakmanschap als het om blaasinstrumenten gaat. Dat vakmanschap vind ik terug bij Yasmin Sollie.

Carolbrass importeur, dat ben ik als muzikant, vooral uit enthousiasme over de kwaliteit en de manier waarop Carolbrass topkwaliteit handwerk levert. Ze bouwen met oprechte passie de beste koperen blaasisntrumenten voor een hele nette prijs. Bij Blazersatelier Sollie heb ik dezelfde ervaring als bij Carolbrass. Yasmin is als muzikant ook ontzettend  betrokken bij zijn werk voor reparatie en onderhoud van blaasinstrumenten, daarbij is hij een voortreffelijk vakman.

Ik kan dan ook met trots melden dat vanaf eind 2018 Carolbrass blaasinstrumenten ook worden aangeboden bij Blazersatelier Sollie aan het Zuidvliet in Leeuwarden. Medio december 2018 wordt er een aanbod aan trompetten en cornetten in de winkel geplaatst en in de loop van 2019 wordt het assortiment uitgebreid tot er een ruime keuze aan Carolbrass trompetten, cornetten, bugels en trombones in het atelier staan.

Kon je tot voor kort Carolbrass enkel op afspraak testen, nu kun je als muzikant terecht in een gezellige  winkel / werkplaats aan het Zuidvliet in Leeuwarden.

Voor het testen en aanschaffen van een Carolbrass trompet, cornet, bugel of trombone bent u vanaf nu dus ook  van harte welkom bij

 

Blazersatelier Sollie

Zuidvliet 282
8921 ET Leeuwarden
Pakhuis genaamd ‘Rotterdam’


Openingstijden: 

  • Maandag: 10.00 – 17.30 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 17.30 uur
  • Woensdag: 10.00 – 17.30 uur
  • Donderdag: 10.00 – 17.30 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 17.30 uur
  • Zaterdag: ’s ochtends:op afspraak